۱- استاد به رفیقم گفت چرا کنفرانستو اماده نکردی !!!گفت استاد ما سیل زده ایم گفت کو شاهدت !؟ من پاشدم گفتم استاد راست میگه تو یه شاخه گیر کرده بود ما خودمون نجاتش دادیم

۲- تا حالا همزمان با چند نفر چت کردین !!!؟؟ من با ۴یا ۵ نفر +۲تا گروه همزمان چت کردم !!! یعنی همه هم دست به تایپشون قوی ! گروه هام فوق فعال !!!جوابم نمیدادی هم ناراحت میشدن یعنی رسما دهنم اسفالت شد

۳-تو واحد با آ داشتم میرفتم ، از قبلش ما بزن بزن داشتیم ، نشست صندلی کناریم ، اول با تهدید و بعدشم کتک کاری شروع شد !!! ملت فکر کنم هنگ کرده بودنا وسطش گفت برو کنار بیام پیشت بشینم !!! میدیونید فکر کنید مثل ادم می خواست بشینه می خواست راحت تر منو بزنه منم گفتم باشه و خیلی طبیعی رفتم کنار تا اومد نشست حلش دادم اونور و گفتم خانم مزاحم نشو که بزن بزنمون بیشتر شد  

۴-با بچه ها بیرون بودیم برا برگشت منو دوتا از دخترا قرار شد با اسنپ برگردیم ، من اسنپ گرفتم که یه ماشین له دراومد ، خواستیم سوار بشیم یکی دیگه رو سوار کرد و رفت !!!اینبار دخترا اسنپ گرفتن یه ماشین جک اومد دنبالمون به چه مرتبی تازه هزینشم ارزون تر بود!!!!!!

۵-نمیدونم جریان چیه و کسی هم درست بهم نمیگه اما طبق دیده ها و شنیده ها تو دانشگاه حاشیم زیاده !!! قبلا دخترا نگاه مینداختن اما الان بیشتر شده و حتی یه سری از پسرام اضاف شدن !!! یه سری هم که تو بوفه یه دختره عملا منو با دست نشون میداد به دوستش (خودم دیدم اونم دو یا سه بار) بعدم دنبالم راه افتادن و تا یه مسیری دنبالم اومدن ولی وقتی متوجه شدن فهمیدم برگشتن  حالا جالبی ماجرا اینه که فرداش نمیدونستم اونا کی بودن !!!!   

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هتل الماس 2 مشهد اللهم عجّل لولیک الفرج Kuldeep بلانک داو آموزش زبان انگلیسی با جدیدترین روش ها دهمی ها Joe Game News and Guide Randy