سوار ماشین زمان میشم و هااام هاام گویان و بوق ن میرم به گذشته چیزی که همیشه ارزوشو داشتم ، جان !!؟ نه آقای راننده زمانش و ایستگاهش مهم نیست ،قربون دستت من همین بغل پیاده میشم . هووف انگار یکم زیاد رفتیم عقب !!! اقای راننده قربون دستت یه دوتا ایستگاه بر گرد عقب ، حداقل ۱۴سال پیش باشه همون موقع که تازه خوندنو یاد گرفتم . عه دور برگردون نزدیک نیست !!! خب بی زحمت جفت راهنمارو بزن دنده عقب بریم اخه پیاده خیلی راهه !.
خوب حالا من این نامه رو کجای این اتاق همیشه شلوغ بزارم که بیابمش !!!! اووووم فکر کنم رو تخت از همه جا بهتره ، اصلا میزارمش زیر بالشت که فکر کنم همون فرشته مهربونه واسم آوردتش .
_سلام فتل در ابعاد کوچک و بدون ریش و سیبیل
+فتل کوچیکه ( فتل کیه باو ، عامو بیا برو دست خدای مهربون )
_ من کی همچی ادبیاتی داشتم !!! من توام که بزرگ شده الان ۲۱ سالته میدونم اینقده زود و راحت باور میکنی که نیاز به دلیل و مدرک نیست ، اومدم یه دو دقیقه باهم اختلات کنیم ، فقط قبلش بپر برو توی کشو تلوزیون از اون کیف بنفش cdها همون فیلم تئاتر رو بردار که با فتل اشنا بشی ، فتل یه شخصیت که تو توی تیر ۹۷ میسازیش و کلی دوست میابی و کلی حال خوب بهت میده .
همیشه هعی بلند میشدی و مینشستی میگفتی دوست دارم بزرگ بشم ، ریش و سیبیل در بیارم ، بت بگم که الان که بزرگ شدی داری ارزو میکنی که برگردی به بچگی یا حداقل بزرگ تر نشی ، بزرگ شدن تجربه خوبیه ها ولی خب عالم بچه ها یچیز دیگس ، راستی از اصلاح ریش و سیبیلم خسته میشی
اصلا نمیدونم از اینده چیزی بهت بگم یا نه !!! شاید اگه همین مختصر تجربیاتتم بپرونی دیگه زندگیت یکنواخت ترین بشه .
تا یادمه بت بگم ۷ تا حادثه برا تو و خانوادت هست ، همه رو لیست میکنم بعدا اینارو سوپر من بازی در بیار و جلوشونو بگیر .
یادته همیشه فکر میکردی شاید بزرگ تر شدی رفتی جایی دیگه و دوست پیدا میکنی !!! هنوز نتونستم دوست پیدا کنم و یه جمله معروف داری که به مامان میگی ، خدا خشت و گل مارو از تنهایی برداشته ، مامانم میگه همه تنها هستن میگی خب چرا حداقل دور بقیه شلوغه ولی ما نه !!!
از شیوه زندگیت راضی باش و با همین فرمون بیا جلو ، فقط یه سری اشتباه انگشت شمار داری اونارم بنظرم یه سریاشو درست کن ، هر چند که وقتی انجامشون میدی میدونی اشتباس.
یادته همیشه تنهایی بازی میکردی ، فیلم میدیدی ، خیال پردازی میکردی ، خواستم بگم الانم همونه ، یادته همیشه بقیه اذیتت میکردن و تورو مجرم نشون میدادن یا اشتباهشونو مینداختن گردنت !!! همیشه دلت میشکست هیچوقت نتونستی اثبات کنی ، بهت میگفتن این مظلومیت و سادگیش از زرنگیشه و تنها کسی که به راست گوییت ایمان داشت مامان بود ، خواستم بگم الانم دقیقا همونه .
با مهدی اینا رفیق شو ولی حواست باشه اون اندک تلاشتو ازت نگیرن که بشی الان !راستی تهش سالی یبارم ازت احوال نمیگیرن ، براشون تبریک عیدم که میفرستی جواب نمیدن .
بچسب به درست و پوز همه اونایی که بایدو بزن ، اگه نکردی این کارو جا دکتر مهندس میشی ، بت بگم که یه دانشجویی عالی در پیش داری خیلی خوش میگذره ولی بگما فقط چند ماه و بعد همه چی می پوکه .
خیلی مغزت پر از ایدست ، خب لامصب دل به کار بده ، بسازشون ، حیف نیست بقیه میسازن و می ترن !
ورزش بوکس رو ادامه بده حرفه ای ، بدن سازی رو هم گول نخور همون سفت سخت ادامه بده اون اوایل که سوادشو نداری اینقده به حرف بقیه گوش نده .
تو نوجونیت عاشق ۳ نفر میشی که خیلی مسخرس حتی خودت تو همون نوجونی میگی عامو من واد د فاز ، هرچند که از دوتاش هنوزم کم و بیش خوشت میاد ولی میدونی که نه نه نه نه
اینقده رو خودت کنترل داری که عاشق هرکسی نشی از این هوس ها نه عشق ، ولی یه روز یهو میبینی یکی دلتو برده ، برده برده و برده و هیچ نمیشه و تو می مونیو یه سری حسرت ها البته میشناسی خودتو شاید خدا میگه این درسته ولی یه پیشنهاد اون روزی که یهو به خودت اومدی دیدی عاشقشی اینقده دست دست نکن وقتی باش رفتی بیرون همون موقع که داری چرت میگی و پر از اضطرابی که بگی یا نه بگوووو لطفا بگو ، نه ، یکی دو روز بعدش بهش بگو لطفا ، با این کار هم حال خودت بهتره هم خیلیای دیگه شاید یه سری چیزا درست تر پیش بره
این کل زندگیته!!! خیلی خلاصه هست ویکنواخت ، اصلا نمیدونم درست بود گفتنشون اصلا نمیدونم چه حسی داری با خوندنشون از اینکه هیچ چیز قرار نیست عوض بشه، عه عه ماشین زمان داره بوق میزنه ، چشم چشم اقای راننده اومدم یه لحظه .
ببین تو ، توی این دنیا و اون دنیام تنهایی و فقط خانوادتو داری بچسب بهشون بچسب به زندگیت ، همیشه خوب و مهربون باش چون نسلشون داره منقرض میشه .
حسرت بغل کردنت تو دلم می مونه فتل کوچولو !!! خداحافظ
پ ن : هعی میدیدم بچه ها نامه ای به گذشتشون می نویسن و برام جالب بود ، دوست داشتم بنویسم هم یجورایی دوست نداشتم ، شایدم منتظر بودم یکی ازم دعوت کنه! ممنون my blue moon عزیز که ازم دعوت کردی
درباره این سایت